Hvem er vi?

DMF blev grundlagt i 1897 som et privat firma og var med fra begyndelsen af elektrificeringen som leverandør af et stort sortiment af produkter til El-selskaberne, bl.a. lamelsikringer, som stadig produceres, dog i væsentligt mindre antal, og som har overlevet i knapt 100 år uden ændring, hvilket må siges at være meget usædvanligt i dag.

I begyndelsen af 1970’erne blev DMF omdannet til et aktieselskab, som i dag er ejet personligt af Birger Steen Andersen, som også er firmaets administrerende direktør.

DMF har stadigvæk produktion af artikler til El-selskaberne og repræsenterer derudover mange velansete firmaer fra hele Europa med import af et bredt sortiment af produkter, som anvendes af El-distributionsselskaberne, El-transmissionsselskaberne og kraftværkerne.

Sortimentet spænder fra de mindste produkter, såsom kabelsko og forbindere, til glasisolatorer, kabler, bredbånd samt distributions- og krafttransformere,

DMF har opnået et ry hos sine kunder som leverandør af produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og med leveringstider, som altid holder, så uanset hvilket produkt du har behov for, så vil DMF gøre sit yderste for at servicere dig og leve op til sloganet i indledningen og i det følgende:


Vor virksomhed gør ikke kunderne en tjeneste ved at opfylde deres behov.

Det er kunderne, som gør virksomheden en tjeneste ved at give dem mulighed for det.